Gevelbekleding

Gevelbekleding

Wanden van bijgebouwen, tuinhuizen, carports, schuren, maar zeker ook zijkanten van dakkapellen, puntgevels en hele zijmuren. 

Gevelbekleding kan bestaan uit hout, leien, kunststof platen, volkern platen, zink of sidings.

Blootliggende geveldelen voorzien van bekleding is niet enkel een budgetvriendelijke manier om de gevel beter te isoleren en waterdicht te maken, het levert ook een zeer mooi esthetisch effect op. De vele mogelijkheden in materialen, kleuren en stijlen zorgen ervoor dat er een gepaste bekleding te vinden is voor elk budget en elke voorkeur.

Dakwerken Juriaan plaatst gevelbekleding in (tropisch) hout, PVC, Volkern of andere kunststoffen, VM Zinc en leien. De kunststof sidings zijn stevige platen die de look van houten planken oproepen. Bij bekleding met leien hebt u niet enkel de keuze tussen natuurleien en kunstleien, maar ook voor het patroon waarin de leien op de gevel worden geplaatst, hebt u vele opties.

Wij installeren de gevelbekleding met perfecte afwerking. Onze dienstverlening omvat het hele project. Van stellingen tot afvalverwerking hebben wij alles in eigen huis.

WILT U ONS CONTACTEREN?